Homeparty

Är det någon som är intresserade av att ha ett homeparty, så hör av er och boka in ett datum  för nu är det bara Maj och Juni kvar innan semestrarna börjar. hör av dej på 0731582720.


Johanneslund

Nu är det vardag igen och allt är som vanligt, det har varit en underbar Påskhelg med  härligt väder. Den 10 Maj kommer jag att ha försäljning på äldreboendet  Johanneslund i Västerhaninge.

Påsk

En riktigt trevlig Påsk önskar jag er alla. Hoppas att ni får njuta av ledigheten och äta många ägg. Själv ska jag njuta av det sköna vädret.

Hagagården

Tack för att jag fick komma till er på Hagagården o visa alla mina olika varor. Sjalarna blev storsäljaren i dag. Sålde också smycken och klockor.Kommer åter till er i vinter. Kramar från mej.

halsband

Nu har döskalle halsbandet kommit hem igen. Jag har också fått nya tuffa sjalar med smycken på. Hjärtan, döskallar och fjärill med elefant. Har varit sjuk i flera dagar , förskyld och ont i halsen,men nu är det dax för nya partyn igen. Tisdagen den 19 April kommer jag att stå i receptionen på Hagagården i Vendelsö. Jag kommer att sälja smycken, klockor, sjalar och glasunderlägg. Välkomna!

Teater

I går var jag på gamla Folketshus och såg MOMO en kamp om tiden ,   Roj - teaterns uppsättning. Teatern var jätte bra och skådespelarna var toppen. Jag rekomenderar varmt att se den. Ha en bra dag.

Väder

Hej! Nu får vi hoppas att  våren och värmen är här snart. Sålde några saltstenslampor i veckan, dom är så härliga och skenet ger ett lugn, tycker jag. Ha det så bra.

party

I går var jag i Bagarmossen och hade party, jag vill tacka alla för en trevlig kväll, vi hade jätte roligt tillsammans.Storsäljaren i går blev pläden , smycken och glasunderläggen. Ja, man ser hur olika de kan bli, ibland är de klockorna som går bäst och nästa party är det något annat. Ha en trevlig helg!

RSS 2.0