Party

I går hade jag party i Västerhaninge. De som var mest poppis i går var sjalar, smycken och saltstenslamporna. Jag tackar er alla för en trevlig kväll. Nu närmar vi oss studenter, skolavslutningar och bröllop.Kanske behövs det några servetter till festen eller en fin present till studenten.  Är de någon som känner för att ha ett party, så går det bra att kontakta mej.

smycke

Så populärt blev döskalle halsbandet , så dom är för tillfälligt slut, men hoppas att få hem flera av dom i mitten av April. Även sjalarna är det lite utplockat av, men får hem flera i mitten av April.


party

I kväll har jag haft party hemma hos mej, det kom många kunder som var nyfikna på mina varor. Jag sålde mycket blandat , klockor , smycken, sjalar och lampor sålde jag bäst av i kväll.Nu e jag trött, så jag säger god natt till er alla.


klockor

Klockorna kommer från företaget OMAXWATCHES  dom har Seikos urverk, dom har läderarmband eller länkar. Jag kortar av länkarmbanden själv.

servetter

Servetterna går att få i flera olika färger, texten går att få i guld, silver, svart och röd. Bilder finns olika att få.25 stycken servetter kostar 150:- 50 stycken servetter kostar 200:- och 100 stycken servetter kostar 300:-. Du kan välja olika färger på servettverna i samma bunt men inte olika texter, då räknas det som en ny beställning.

glasunderlägg

Glasunderläggen kommer från företaget KG DESIGN , dom är gjorda i selikon och tål upp till 220 grader,går att maskindiska.Glasunderläggen kan även användas som kastrull underlägg.

smycken

Mina smycken kommer från företaget OCK SWEDEN , smyckena är helt nickelfria och bly fria.Etuierna kommer ifrån  företaget Exerro. Smyckeetuierna hjälper dig att ha ordning o reda på alla dina smycken.


saltstenslampor

Saltstenslamporna kommer från Himalayabergen.Lamporna är kända för att förbättra luftens kvalitet genom att producera negativa joner som är bra för vårt välbefinnande. Saltstenslamporna har också ett fint  sken o ger ett lugn, tycker jag.

vår i luften

I dag fick man riktiga vårkänslor, vilken underbar dag. man får lust att fixa en ny frisyr, ta på sig vårjackan o sätta på sig lite roliga smycken , då blir de självklart smycken från OCK Sweden. Ha en bra kväll.


homeparty

Jag bor i Haninge och har homepartys.Den som vill ha ett party med mina varor kan ringa mej på mitt mobilnummer. Du som värdinna får en månadens gåva + välja varor för 300:-. Bjud in vänner , grannar o släktingar,de brukar bli en toppen kul kväll. Jag har bara lagt ut lite av mitt sortiment på bloggen, det finns flera olika klockor, smycken o sjalar.

ringar


hårspännen


smycke till kedja


halsband


underlägg


bilder på servetter


klockor


servett


servett


servett


servett


saltstenslampor


ringar


armband


halsband


sjal


sjal


smyckeetui


saltstenslampa


saltstenslykta


klockor

Hej! Beställde nya klockor i Onsdags , hoppas att dom kommer i morgon.


RSS 2.0